Missie en Visie

Muziek, kunst en cultuur

Wij geloven in het belang van muziek, kunst en cultuur voor de ontwikkeling van kinderen. Het biedt kinderen rust, inspiratie, uitdaging en vooral ook plezier! Veel scholen hebben echter geen ruimte meer in hun te volle schema om een stimulerend aanbod te bieden op het gebied van kunst en cultuur. Ook BSO’s binnen Zoetermeer bieden slechts zeer beperkt activiteiten op dit gebied.
Wij bieden mogelijkheden

Wij willen het mogelijk maken voor ouders om véél extra aanbod te krijgen zonder extra te betalen. En dat kan! Onze tarieven zijn niet hoger dan die van andere BSO’s in Zoetermeer. Toch bieden wij een unieke kinderopvang vol muzikale en creatieve uitdagingen!


ontwikkelingskracht

Naast de kracht van kunst en cultuur geloven wij ook in de kracht van persoonlijk contact. In de ontwikkelingskracht die uitgaat van leiders/leidsters die in staat zijn om een hechte pedagogische relatie met het kind aan te gaan. Iemand waarbij het kind zich veilig voelt en waar het kind op kan bouwen.
Rust én plezier

We geloven dat kinderen na schooltijd de kans moeten krijgen om rust te vinden of juist zich fysiek uit te leven op de locatie. Hoe groter het aantal kinderen, hoe moeilijker het wordt om aan zowel de behoefte aan ‘rust’ als ‘laten gaan’ tegemoet te komen zonder in te moeten boeten op het persoonlijk contact. Daarom geloven wij in de kracht van kleine locaties met max. 20 kinderen en een klein team van vaste medewerkers.


Pedagogisch beleid

Meer over onze visie op opvoeden, werkwijze en procedures valt te lezen in ons pedagogisch beleidsplan.


Lees meer